Från deg till bröd.
Har levt på köbebrö rant för länge nu, här får sättas i deij å bagas. två paketer jäst va här hemma, de räcker. Fram mä assistänten och älte ihåb ett insätt. Tänkte å äxprimäntera lide mä å få fast solroskärner åppapå bröt. Här kåmmer en bildserie på hala hanterenga.
Här hareg rört ihåbet så fårt stå å jäsa en halltimme.
Dätta ä de klabbegaste å alltihåba.
Nu kåmmer äxprimäntet, på mä vann på brö-laven för dän skä bli klabbeger.
Sen wälwer-eg laven i kärnera å hôppas att dai klabba fast.
Å de gjorde-de sannerlegen. Hôppas dai blia kwar när bröt kåmmer i åmmen.
Nu blir där vart ai stunn. 225 grader å plåden längst nar i åmmen.
Å titta så grannt brö de blai.
Här hareg rört ihåbet så fårt stå å jäsa en halltimme.
Dätta ä de klabbegaste å alltihåba.
Nu kåmmer äxprimäntet, på mä vann på brö-laven för dän skä bli klabbeger.
Sen wälwer-eg laven i kärnera å hôppas att dai klabba fast.
Å de gjorde-de sannerlegen. Hôppas dai blia kwar när bröt kåmmer i åmmen.
Nu blir där vart ai stunn. 225 grader å plåden längst nar i åmmen.
Å titta så grannt brö de blai.
Kommentarer
Postat av: annelie
fy så gott! se till att det finns i frysen när jag kommer hem! :)
Postat av: martin
Sar ju bra ud men este inte jefter?? Baga??? haha sköja bare ja e impregneratter
Postat av: Lars-Inge
Jefter, jo män hu ä ju aldrig hemma, skäg sleppa köbebrö så får-eg baga själv. Nej för de mästa brugar hu la sköda ommet.
Postat av: Irene McCauley
Ser inte helt fel ut! Jag lyckas aldrig med matbrod!
Postat av: Thomas Grenelind
Ser jättegött ud, kan vi få leverert tell i möre tillga på Stocken. Frå Gunliz i Kohagen
Postat av: Lars-Inge
De blir la kanske svårt, en orkar inte opp så tillega, de ä ju en bede å köra. Ha det gött!
Trackback