Från deg till bröd.

Har levt på köbebrö rant för länge nu, här får sättas i deij å bagas. två paketer jäst va här hemma, de räcker. Fram mä assistänten och älte ihåb ett insätt. Tänkte å äxprimäntera lide mä å få fast solroskärner åppapå bröt. Här kåmmer en bildserie på hala hanterenga.
Här hareg rört ihåbet så fårt stå å jäsa en halltimme.

Dätta ä de klabbegaste å alltihåba.

Nu kåmmer äxprimäntet, på mä vann på brö-laven för dän skä bli klabbeger.

Sen wälwer-eg laven i kärnera å hôppas att dai klabba fast.

Å de gjorde-de sannerlegen. Hôppas dai blia kwar när bröt kåmmer i åmmen.

Nu blir där vart ai stunn. 225 grader å plåden längst nar i åmmen.

Å titta så grannt brö de blai.

Kommentarer
Postat av: annelie

fy så gott! se till att det finns i frysen när jag kommer hem! :)

2009-04-22 @ 21:16:27
URL: http://annelufs.blogg.se/
Postat av: martin

Sar ju bra ud men este inte jefter?? Baga??? haha sköja bare ja e impregneratter

2009-04-23 @ 15:05:07
URL: http://www.presidentenrcmc.blogspot.com
Postat av: Lars-Inge

Jefter, jo män hu ä ju aldrig hemma, skäg sleppa köbebrö så får-eg baga själv. Nej för de mästa brugar hu la sköda ommet.

2009-04-23 @ 16:42:36
Postat av: Irene McCauley

Ser inte helt fel ut! Jag lyckas aldrig med matbrod!

2009-05-16 @ 18:24:43
Postat av: Thomas Grenelind

Ser jättegött ud, kan vi få leverert tell i möre tillga på Stocken. Frå Gunliz i Kohagen

2009-05-21 @ 21:37:25
Postat av: Lars-Inge

De blir la kanske svårt, en orkar inte opp så tillega, de ä ju en bede å köra. Ha det gött!

2009-05-22 @ 21:45:01
URL: http://bua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0